Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzondag 20 maart 2016    Evangelie van 2016-03-20
(Palmzondag)
begintijd15:00 uur
eindtijd18:00 uur
 titelMiddag van barmhartigheid bij St. Jozef
beschrijving

Paus Fransiscus heeft op 8 december 2015 het jaar 2016 uitgeroepen als het heilig jaar van de Barmhartigheid.

In het bedevaartsoord van St Jozef te Smakt bij Venray wordt daarom in verband met dit heilig jaar op zondag 20 maart a.s. een speciale middag over de barmhartigheid aangeboden. Het programma begint om 15.00 uur in de huiskapel van de pastorie naast de beroemde St. Jozefkapel. We beginnen met de rozenkrans van de Goddelijke barmhartigheid, daarna gelegenheid voor stille aanbidding van het Allerheiligste Sacrament, met gebeden ter ere van St Jozef en overwegingen over de barmhartigheid van andere heiligen. Om 16.00 uur geeft pater Luciano uit Handel een voordracht over de barmhartigheid.

En 17.00 uur wordt het programma afgesloten met een eucharistieviering.  Tegelijkertijd is van 15.00 uur -17.00 uur gelegenheid voor een persoonlijk gesprek of/en een biechtgesprek met pastor P. Raaphorst uit Overloon.

info

(0478) 56 15 09
ahegeman@hetnet.nl

locatieSt Jozefkerk, St Jozeflaan 56a
plaatsSmakt (Limburg)
postcode58
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl