Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 17 april 2016    Evangelie van 2016-04-17
begintijd15:00 uur
 titelMarch for Life Brussel
beschrijving

Op de Kunstberg te Brussel op 17 april 2016 verzamelen wij allen nogmaals voor een Mars voor het Leven, die zal laten zien hoe het we onverkort vastbesloten zijn om het menselijk leven te verdedigen vanaf het begin tot aan het einde.

... opdat levenseinde nooit zou rijmen met euthanasie! Voor de promotie van palliatieve zorg en meer begeleiding

... voor de gelijkheid van kansen ten overstaan van het geboren worden, welk de omstandigheden van mijn conceptie ook moge zijn!

... voor een authentieke ecologie van de mens

... opdat de overheid zou investeren in het bijstaan van zwangere vrouwen en de adoptie zou bevorderen: een kindje doden is nooit een oplossing!

... opdat kinderen niet zouden worden verwekt om verhandeld te worden, koopwaar te worden of gegeven te worden... neen aan de draagmoederschap!

Nodig iedereen zoveel mogelijk!

info

marchforlife.be/nl

locatieKunstberg
plaatsBrussel (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl