Vandaag is maandag 16 september  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 21 mei 2016    Evangelie van 2016-05-21
begintijd10:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelDe Zalige Zalm - MagaZINdag 2016
beschrijving

Zaterdag 21 mei 2016 vindt de jaarlijkse bijeenkomst plaats voor redacteuren van alle deelnemers aan parochiemagaZIN en kerkmagaZIN. Ontmoet andere redacteuren, wissel ervaringen en bladen uit, vergroot uw vaardigheden en ding mee naar de titel ‘magaZIN van het jaar’!

Locatie: Opstandingskerk in Houten, 10.00 - 15.00 uur

Stijn Fens spreekt!
Trouwcolumnist, televisiemaker en Vaticaankenner Stijn Fens opent de dag met een lezing over ‘de kunst van het interviewen’. Vorig jaar haalde hij de voorpagina’s van Straatnieuws en andere vooraanstaande media met zijn opzienbarende interview met paus Franciscus.

MagaZIN van het jaar
Welk kerk/parochieblad maakte het beste interview afgelopen jaar en wint de titel: magaZIN van het jaar! Doe mee en stuur voor 15 april a.s. het mooiste, ontroerendste, verrassende interview uit uw blad naar  marcel@dezaligezalm.nl   Licht in maximaal 150 woorden toe waarom u dit interview heeft uitgekozen.

De jury bestaat uit Stijn Fens, Hermy Keller (kerkbladkenner) en Marcel Holl (De Zalige Zalm).

Aan de slag
Vergroot uw vaardigheden als redacteur zodat uw blad nog prettiger te lezen wordt.  Er zijn vier workshops waaruit u in twee rondes kunt kiezen.

Tijdens de lunch kunt u uw blad presenteren op de magaZINmarkt. Neem voldoende exemplaren van uw magaZIN mee, om te laten zien en te ruilen. Tot slot is er de mogelijkheid om onder het genot van een drankje na te praten.

Deze dag wordt u kosteloos aangeboden door De Zalige Zalm. We zien u erg graag!

Programma
10.00 uur - Inloop en ontvangst
10.15 uur - Welkom door De Zalige Zalm
10.30 uur - Stijn Fens over ‘de kunst van het interviewen’
11.10 uur - Verkiezing: magaZIN van het jaar!
11.30 uur - Workshops ronde I
12.30 uur - Lunch en magaZINmarkt
13.30 uur - Workshops ronde II
14.25 uur - Gezamenlijke afsluiting
14.30 uur - Drankje

info

(0570) 61 74 19
info@dezaligezalm.nl
www.dezaligezalm.nl/magazindag2016
www.dezaligezalm.nl/magazindag-2016
www.dezaligezalm.nl/opgeven-hoofdredacteurenbijeenkomst

locatieOpstandingskerk, Het Kant 1
plaatsHouten (Utrecht)
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl