Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Platform 30 plus
(Platform30plus)

Platform 30 plus

Website E-mail

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 20 maart 2016    Evangelie van 2016-03-20
(Palmzondag)
begintijd10:15 uur
 titelH.Mis en wandeling
beschrijving

Beste wandel liefhebbers,

Op Zondag 20 Maart heb ik de volgende wandeling gepland. We gaan eerst om 11.00 uur naar de H. Mis in de Lucas Kerk in Den Bosch. Ik vind het fijn als er nieuwe R.-k. 30+ ers mee willen wandelen. Iets jonger mag uiteraard ook.

  • 10.15 uur spreken we af bij Station Den Bosch. We lopen dan door het centrum van Den Bosch tot aan de Bossche Broek. Van daaruit wandelen we naar de Lucas Kerk in Den Bosch.
  • 11.00 uur H. Mis in de Lucas Kerk in Den Bosch.
  • 12.00 uur Koffie en thee drinken en eigen broodpakketje op eten in de parochiezaal van de H. Lucas Kerk
  • 12.30 uur lopen naar de Bossche Broek
  • 13.00 uur start van onze wandeling.

We zullen ditmaal de wandeling lopen die Bossche Broek-vesting heet. Deze wandelroute is 11 of 13 kilometer. In de Lucas Kerk zijn er grenzend aan de parochiezaal toiletten. Let wel: onderweg tijdens de wandeling is er voor zover ik weet geen horeca. We zullen rond 13.15 uur de wandeling gaan lopen. Ik verwacht rond 16.00/16.30 uur weer in Den Bosch in het centrum te zijn. Ik wil graag naar een Italiaans restaurant gaan in Den Bosch.

Ik zou graag vanwege de drukte in het Italiaanse restaurant van tevoren reserveren. Het eten kost daar € 14, inclusief twee consumpties. Het mee uit eten gaan is uiteraard geheel vrijblijvend. Graag verneem ik wie er die dag mee willen gaan wandelen en of je mee wil eten bij het Italiaanse restaurant na de wandeling.

Mocht er iets tussen komen, bijv. vertraging met het Openbaar Vervoer, of je beslist op het laatste moment om mee te gaan, dan kunnen jullie mij bereiken op mijn mobiele telefoon nummer. Let wel, mijn sms doet het niet altijd goed. Als je mij sms’t dan sms ik terug of het bericht goed is doorgekomen. Mocht het sms’en niet lukken dan kun je mij op de dag van de wandeling tot 10.40 uur bellen.

info

Paul Raves
(06) 87 16 23 99
paul.raves@gmail.com

organisatiePlatform 30 plus
locatieLucaskerk, Zuiderparkweg 301 en de Bossche Broek
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl