Vandaag is maandag 16 september  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 2 april 2016    Evangelie van 2016-04-02
begintijd19:30 uur
 titelConcert Gospelkoor Laetare - 15 jaar
beschrijving

Op zaterdag 2 april 2016 staat Gospelkoor Laetare stil bij hun 15-jarig bestaan. Dit vindt plaats in de Oosterkerk, Klaverplein 2 te Elburg. Gospelzanger Gerald Troost zal tevens deel uitmaken van het programma en een aantal liederen solo en samen met Laetare ten gehore brengen.

Het concert is gekoppeld aan een goed doel en daarom zal de opbrengst worden geschonken aan Stichting Compassion. Compassion werkt in 26 landen op 3 continenten: Azië, Afrika en Latijns-Amerika en zet zich in tegen de armoede onder kinderen. Afgevaardigden van Compassion zullen deze avond aanwezig zijn en iets vertellen over hun werk.

Hierbij nodigen we iedereen uit om 2 april 2016 naar de Oosterkerk in Elburg te komen en dit jubileum met ons mee te vieren.

De avond begint om 19.30 uur en de toegangprijs is € 7,50 voor volwassenen en voor kinderen t/m 12 jaar € 5

Reserveren van kaarten kan via de website of via een van de verkoopadressen:

  • Christelijke boekhandel De Medeklinker, Zuiderzeestraatweg 130, Oldebroek
  • Christelijke boekhandel Blijmare, Marktstraat 8a, Nunspeet
  • Chr. boek- en muziekhuis Het Anker, Beekstraat 27, Elburg
  • Valeur Home Decoration, Stationsweg 31, Wezep

info

gospelkoorlaetare@gmail.com
www.gospelkoorlaetare.net

locatieOosterkerk, Klaverplein 2
plaatsElburg (Gelderland)
postcode80
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl