Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 5 maart 2016    Evangelie van 2016-03-05
begintijd09:00 uur
eindtijd20:15 uur
 titel24 uur voor de Heer - Mariakerk De Meern
beschrijving

Op weg naar Pasen- Ontvang vergeving van God. Op 5 maart van 9 tot 20.30u

Extra aandacht voor God. Dat is het doel van de actie ‘24 uur voor de Heer’.

De gehele dag is in de Mariakerk De Meern gelegenheid voor een persoonlijk gesprek met priester of het sacrament van verzoening te ontvangen.

www.lichtvanchristus.nl/actualiteiten/nieuws/extra-aandacht-voor-god-op-4-en-5-maart

info

De paus vraagt daarbij aan kerken om 24 uur lang hun deuren open te zetten zodat mensen binnen kunnen komen voor Eucharistische aanbidding en kunnen biechten.

Zeer veel mensen naderen opnieuw het sacrament van de verzoening en onder hen veel jongeren, die in deze ervaring vaak de weg weer vinden om terug te keren tot de Heer, om een ogenblik van intens gebed te beleven en de zin van het eigen leven opnieuw te ontdekken,” aldus paus Franciscus. “Laten wij opnieuw het sacrament van de verzoening met overtuiging in het middelpunt plaatsen, omdat dit het mogelijk maakt de grootheid van de barmhartigheid werkelijk te ervaren. Voor iedere boeteling zal het een bron zijn van ware innerlijke vrede.” Paus Franciscus zelf zal op 4 maart om 17.00 uur voorgaan in een boeteviering in de Sint Pietersbasiliek te Rome.

De parochie Licht van Christus in het Aartsbisdom Utrecht doet mee aan deze actie van ‘24 uur voor de Heer’.

heiligjaarvandebarmhartigheid.eu/event/24-uur-voor-de-heer/

locatieMariakerk
plaatsDe Meern (Utrecht)
postcode34
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl