Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 16 april 2016    Evangelie van 2016-04-16
(Verjaardag paus Benedictus XVI)
begintijd10:00 uur
eindtijd20:00 uur
 titelTheater in de Kerk
beschrijving

Na wederom een succesvolle Theater in de Kerk productie, en vooral ook een hele mooie dag, wordt er ook in 2016 een Theater in de Kerk georganiseerd. Deze activiteit vindt plaats op zaterdag 16 april 2016 in de Mariakerk, Mariaplein 1, 4834 XG te Breda. De dag begint om 10.00 uur ’s ochtends, tot even na 20.00 uur. Deze dag is bedoeld voor alle jongeren van 12-30 jaar.

In één dag wordt er, onder enthousiaste en vakkundige begeleiding, met deze jongeren een ware theaterproductie op de planken gezet. In de ochtend wordt de achtergrond van het verhaal verteld en worden de jongeren ingedeeld in één van de groepen (denk hierbij aan toneel, schmink, dans, decor, kleding, zang, muziek en techniek). Tegen het eind van de dag is het theaterstuk ingestudeerd en wordt dat direct die avond om 19.00 uur voor belangstellenden uitgevoerd in de kerk.

Het verhaal van dit jaar past enorm goed binnen het heilig Jaar van Barmhartigheid. Dit keer wordt namelijk het verhaal van JONA uitgevoerd! Een gepassioneerd en soms behoorlijk koppig persoon, die telkens weer vergeving vindt bij God en uiteindelijk een grote missie volbrengt.

Aanmelden kan via een e-mail.

info

theaterindekerk@outlook.com
facebook.com/Theaterindekerk

organisatieBisdom Breda
locatieMariakerk, Mariaplein 1
plaatsBreda (Noord-Brabant)
postcode48
bisdomBreda
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl