Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdinsdag 26 oktober 2004    Evangelie van 2004-10-26
 titelKSV Peerke Donders bij Kardinaal Simonis
beschrijvingAltijd al eens bij de kardinaal Simonis op bezoek willen gaan? Grijp nu je kans en meld je aan voor een avondje samen met de katholieke studenten vereniging Peerke Donders op de sofa bij de Eminentie.

De kardinaal zal ons onderhouden over het thema: Wat is een heilige? en hij zal het een en ander vertellen over de heilige Willibrord, de patroon van de Nederlandse kerkprovincie.

We worden verwacht bij de kardinaal op dinsdag 26 oktober om 20:00 uur. We vertrekken vanuit Tilburg om 18:09 uur op spoor 1 en verzamelen op het peron voor het stationsrestaurant Breexz. Aangekomen in Utrecht prikken we eerst samen een patatje op Hoog Catharijne en nemen daarna de bus van 19:10 naar de Maliebaan.

Geef je op via petrusdonders@uvt.nl of bel 06-53215801 (Saja)

K.S.V. Peerke Donders is de katholieke studentenvereniging van Tilburg die eigentijds, dynamisch en open is. Met een treffende combinatie van gezelligheid, ontmoeting en verdieping in tal van thema's die raakvlakken hebben met wetenschap, maatschappij, katholiek geloof, kerk en religie.

infoSaja, 06-53215801
petrusdonders@uvt.nl
peerke_donders@hotmail.com
locatieMaliebaan
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl