Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 24 januari 2016    Evangelie van 2016-01-24
begintijd12:30 uur
eindtijd17:00 uur
 titelTienerdag Jong Bisdom Haarlem-Amsterdam
beschrijving

Het jaar 2016 is begonnen en zo langzamerhand wordt het toch echt winter in Nederland. 24 januari organiseren we weer de tienerdag van Jongbisdom Haarlem-Amsterdam in samenwerking met Lifeteen Haarlem.

Om de winter nog wat meer binnen te halen gaan we schaatsen. Tieners tussen van 12 t/m 17 jaar zijn uitgenodigd om met ons mee te gaan. Een dag met een flinke portie plezier en lol op de schaatsbaan in Haarlem. Ook een ideaal moment om vrienden van de bedevaart naar Rome en het tienerkamp weer eens te ontmoeten.

Schaatsen in Haarlem
Iedereen is welkom, beginners of ervaren schaatsers kunnen deze middag heerlijk uit de voeten. De dag begint met een Eucharistieviering samen met onze Hulpbisschop Mgr. Hendriks. Na de mis vertrekken we richting de schaatsbaan in Haarlem. Daar binden we de ijzers onder en nemen we ongeveer 2 uur de tijd voor het schaatsen. Tussendoor is er wat lekkers en langs de baan organiseren we een gezellige plek om uit te rusten, spelletjes te doen en om wat bij te kletsen.

Voor wie
Alle tienergroepen en tieners uit Bisdom Haarlem-Amsterdam zijn uitgenodigd. De tienerdag is voor tieners van 12 t/m 17 jaar. We horen graag wie er bij zijn op zondag 24 januari. Dan regelen we een kleine versnapering voor je en wat te drinken. Zorg dat jij of jullie groep er bij is.

Praktische informatie

Wanneer: 24 januari 2016
Tijd: 12.30 uur - 17.00 uur
Waar: Bispinckpark 1, Bloemendaal
Entree schaatsbaan: € 4 ( € 6,30 vanaf 15 jaar en ouder)
Schaatsen huren: € 6
Adres Schaatsbaan: IJsbaanlaan 2, Haarlem

Rond 17.00 uur kunnen ouders en begeleiders hun tieners ophalen bij de schaatsbaan.

Aanmelden kan per e-mail of op de website.

info

Matthijs Jansen
(023) 511 26 06

info@jongbisdomhaarlem.nl
www.jongekerk.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieBispinckpark 1
plaatsBloemendaal (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl