Vandaag is woensdag 17 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 27 december 2015    Evangelie van 2015-12-27
(Heilige Familie)
begintijd16:00 uur
 titelKerstprogramma bij St Jozef in Smakt
beschrijving

De gebedskring van Sint Jozef te Smakt organiseert op zondag 27 december 2015 (op het feest van de Heilige Familie) een programma rond het Jezuskindje uit Bethlehem in het eeuwenoude st Jozef bedevaartsoord te Smakt! Iedereen is welkom!

Programma
Aanbidding van kindje Jezus uit Bethlehem, overweging van het kerstverhaal, kerstliederen (kinder)gebed ter ere van de Heilige Familie.

Na afloop is er koffie/chocolademelk met iets lekkers (in de pastorie) en de mogelijkheid om deel te nemen aan een kerstquiz en spel.

info

ahegeman@hetnet.nl

locatieSt Jozefkerk, St Jozeflaan 56a
plaatsSmakt (Limburg)
postcode58
bisdomRoermond
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl