Vandaag is vrijdag 13 september  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 11 maart 2016    Evangelie van 2016-03-11
begintijd20:00 uur
 titelSela Paastour - Basiliek Oudenbosch
beschrijving

De bekende christelijke band Sela viert Pasen met een reeks concerten. Bijzondere avonden waar in stilte het lijden wordt herdacht en met enthousiasme de opstanding wordt gevierd. In verwondering kijken we hoe vanuit het levenloze kruis nieuw leven is ontstaan! Hij is opgestaan, de vreugde van ons hart!

Vrede vervult mijn hart
Liefde stroomt bij mij binnen
Jezus, U bent mijn kracht o Heer
U, de vreugde van mijn hart

Sela behoeft geen introductie meer. De band met nieuw geschreven liederen ‘voor de kerk van nu’ zet de Bijbel centraal en past muzikaal bij deze tijd. Ontstaan vanuit de traditionele kerk maakt Sela nieuwe liederen die inmiddels overal worden gezongen.

Als muzikale omlijsting neemt Sela een kwartet van hoorn, fagot, hobo en klarinet mee.

Het concert begint om 20.00 uur.

info

W. Snijders
(0165) 316 442
pr@basiliek-oudenbosch.nl

www.sela.nl

locatieBasiliek H.H. Agatha en Barbara, Markt 57
plaatsOudenbosch (Noord-Brabant)
postcode47
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl