Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 12 december 2015    Evangelie van 2015-12-12
begintijd20:00 uur
 titelKerstconcert door organist Harm Hoeve
beschrijving

Op zaterdag 12 december geeft Harm Hoeve zijn jaarlijkse kerstconcert op het orgel van de Grote Kerk in Hasselt, aanvang 20.00 uur.

Door de goede akoestiek van het kerkgebouw en de prachtige klank van het orgel is de Grote Kerk een perfecte locatie voor dit sfeervolle concert.

Het programma bestaat uit diverse fantasieën over geliefde en bekende kerstliederen, afgewisseld met samenzang. Het concert wordt geopend met een eigen bewerking over ‘Komt allen tesamen’. Van Klaas Jan Mulder en Feike Asma wordt een kerstsuite gespeeld; een verzameling kerstliederen op afwisselende wijze getoonzet voor orgel. Van de 17de eeuwse Franse organist Louis Claude Daquin worden vrolijke variaties over “Midden in de winternacht” ten gehore gebracht. Het programma vermeldt verder een sprankelend Concerto uit de Barok en Carillon de Westminster van Vierne.

Nieuwjaarsconcert
Op zaterdag 9 januari is Harm Hoeve ook in Hasselt te beluisteren. Hij geeft dan het traditionele Nieuwjaarsconcert met verzoeknummers.

De toegang is € 8
kinderen t/m/ 12 jaar betalen € 4

info
locatieGrote Kerk, Markt 8
plaatsHasselt (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl