Vandaag is woensdag 17 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerdinsdag 15 december 2015    Evangelie van 2015-12-15
begintijd20:00 uur
 titelKerstsamenzang Rossum/Hurwenen
beschrijving

Op dinsdag 15 december 2015 vindt de jaarlijkse kerst­samen­zang plaats, georganiseerd door de Oecumenische werk­groep van Rossum / Hurwenen. Plaats: Woon­zorg­centrum de Vaste Burcht, aanvang 20.00 uur. Na afloop is er koffie en thee met iets lekkers én tijd … om elkaar te spreken en te ontmoeten.

Ook dit jaar organiseert de Oecume­nische Werkgroep weer het samen zingen met kerst, nu niet in de katholieke kerk maar in de Woon­zorg­centrum de Vaste Burcht. Een levendige traditie waarbij iedereen kan meezingen, en luisteren naar het kerst­verhaal.

In de kerstsamenzang is iedereen in de gelegenheid om de kerstliederen uit volle borst mee te zingen. Een keur aan welbekende kerstnummers komt aan bod. Naast veel zingen wordt ook het kerstverhaal voorgelezen en is er ruimte voor bezinning. Iedereen die in de kerstsfeer wil komen, graag kerst­liederen zingt of alvast stil wil staan bij het komende kerst­feest is van harte welkom.

De oecumenische kerst­samen­zang is een initiatief van Het Oecumenisch Overleg Rossum-Hurwenen, een samen­werkings­verband tussen de RK kerk H.H. Martinus en Barbara en de PKN te Rossum-Hurwenen.

info

www.katholiekbommelerwaard.nl

locatieDe Vaste Burcht, De Vaste Burcht 45
plaatsRossum (Gelderland)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl