Vandaag is donderdag 17 oktober  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 11 december 2015    Evangelie van 2015-12-11
begintijd19:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelKerstmeeting Hoeven
beschrijving

Op vrijdagavond 11 december begint om 19.30 uur in de kerk van St. Jan de Doper te Hoeven de eerste Kerstmeeting. Hieraan werken het St. Janskoor, Dameskoor, Future, Lars Koks en Toon Vermunt mee. Francien de Boeck leest gedichten voor. De toegang is gratis.

Na enkele jaren dat er een kerstmarkt was, is besloten om deze keer een Kerstmeeting te organiseren. In de kerk staan kraampjes van Unicef en Stichting Okusubira. Er worden kerststukjes op bestelling verkocht. Natuurlijk zijn er ook lekkere hapjes en drankjes. De opbrengst gaat naar een goed doel. De inloop met koffie/thee is al vanaf 19.00 uur.

info

www.bernardusparochie.nl

locatieSt. Jan de Doperkerk, Sint Janstraat 40
plaatsHoeven (Noord-Brabant)
postcode47
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl