Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerwoensdag 9 december 2015    Evangelie van 2015-12-09
begintijd19:00 uur
eindtijd21:30 uur
 titelStudentenactiviteit dominicanenklooster
beschrijving

Studievereniging Nosce Orbis van Theologie en Levensbeschouwing en historisch dispuut Varias Vias (beide studieverenigingen van opleidingen aan Hogeschool Windesheim) organiseren samen een lezing en rondleiding in het dominicanenklooster te Zwolle. Geïnteresseerd in historie en theologie? We nodigen je uit om deze lezing te bezoeken en op deze manier andere studenten te ontmoeten.

Programma
19.00 uur - Lezing Kees Nypels
20:00 uur - Pauze
20:15 uur - Rondleiding Dominicanenklooster
21.30 uur - Afsluiting

Excursie

Titel: ‘Dominicanen door de eeuwen heen’
Datum: woensdag 9 december 2015
Locatie: Dominicanenklooster, locatie ’t Wasdom, Assendorperdijk 8, Zwolle
Leeftijd: 16+
Prijs: € 5 (€ 4 voor studenten)

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: voorzitter.variasvias@hotmail.com met daarin uw volledige naam. Studenten krijgen op vertoon van een geldig studentenpas 20% korting! Vermeld in je aanmelding je studentnummer en de opleiding waarbij je ingeschreven staat.

info

voorzitter.variasvias@hotmail.com

locatieDominicanenklooster, locatie t Wasdom, Assendorperdijk 8
plaatsZwolle (Overijssel)
postcode80
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl