Vandaag is woensdag 17 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneervrijdag 26 t/m zondag 28 februari 2016    Evangelie van 2016-02-26
begintijd16:00 uur
eindtijd14:00 uur
 titelMoederretraite II
beschrijving

Intussen is het een traditie geworden: de jaarlijkse moederretraites.

We zijn heel blij en dankbaar dat we in 2016 wederom 3 moederretraites mogen organiseren. Deze stille retraites zullen alle drie plaatsvinden in de vastentijd. Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen!

Paus Franciscus sprak in het kader van het Heilig Jaar:  “Het is belangrijk dat gelovigen een leven van barmhartigheid leiden en dit in alle delen van de samenleving uitdragen. Voorwaarts!”

Het leek ons mooi om gehoor te geven aan deze oproep en tijdens de moederretraites de barmhartigheid centraal te stellen. Het is een thema waar wij allemaal mee te maken hebben in onze gezinnen, ons werk en ons persoonlijke (geloofs)leven.

Wij zullen tijdens de retraite te gast zijn in het klooster van de Missiezusters van het Kostbaar Bloed in Aarle-Rixtel. We hebben een eigen programma met diverse conferenties, maar sluiten ons regelmatig aan bij de gebedstijden van de zusters.

Dit jaar zal er ook weer een retraite zijn met (nog) meer stille tijd. Dit weekend (19-21 februari) staat onder leiding van pastoor Wilmink en is alleen bedoeld voor moeders die al minimaal twee keer aan een moederretraite hebben deelgenomen.

Weekenden 2016 Geestelijke begeleiding
19-20-21 februari Pastoor Wilmink
26-27-28 februari Pastoor Hagen
11-12-13 maart Rector Schnell

Alle retraites beginnen op vrijdagmiddag om 16.00 uur en eindigen op zondagmiddag rond 14.00 uur. De kosten voor het weekend bedragen € 75,00. De prijs mag echter geen belemmering zijn om deel te nemen aan een moederretraite.

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden mail dan naar: moederretraite@online.nl . Vergeet bij je aanmelding niet ook het weekend van je 2e en 3e keus te vermelden, dit voor het geval dat het weekend van je voorkeur al vol zit.

Na opgave ontvang je zo spoedig mogelijk een bevestiging, zodat je weet welk weekend je vrij mag houden!

info

moederretraite@online.nl
www.moederretraite.nl

locatieKlooster Missiezusters van het Kostbaar Bloed, Kloosterdreef 7
plaatsAarle-Rixtel (Noord-Brabant)
postcode57
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl