Vandaag is maandag 16 september  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerdinsdag 19 t/m zaterdag 23 januari 2016    Evangelie van 2016-01-19
 titelWorkshop Black American Gospel
beschrijving

Iedereen kent ze wel, die swingende black gospels zoals ‘Hallelujah!’ en ‘Oh happy day’. Op dinsdag 19 januari 2016 is het zover! De start van de eerste driedaagse Black Gospel Workshop die voor Zaltbommel en omgeving wordt georganiseerd. Dit is je kans als je ook wel eens wil zingen in zo’n groot, energiek koor.

Gedurende twee avonden studeer je het repertoire van zo’n 16 songs in en leer je om de muziek op die typische energieke manier te brengen. Op zaterdag, na een generale repetitie, zullen de ingestudeerde gospels door de deelnemers ten gehore worden gebracht in een uitbundig en swingend slotconcert!

Dirigent
De muzikale leiding is in handen van Edith Casteleyn. Edith heeft in haar functie als koordirigent en pianiste voor de United States Airforce jarenlange ervaring opgedaan met de Afro American choirs. Ze gaat voor de hoogste kwaliteit en gaf workshops in Europa, Amerika en zelfs in Afrika. Edith weet met haar koren telkens weer optredens neer te zetten waar de energie vanaf spat.

Voor wie?
Iedereen vanaf 14 jaar is welkom, gelovig of niet, van ervaren koorleden tot badkamerzangers, blank, zwart en alles er tussenin. Dus hou je van zingen: mis dit niet!! Nodig je buurman uit, je nichtje of je schoonzus en kom samen met ons keihard werken, genieten en zingen tot Gods eer in deze workshop.

Het minimum aantal deelnemers is 100. De combinatie van een koor van deze omvang met een professionele band staat garant voor een grote muzikale happening! Edith wordt tijdens de workshop ondersteund door solisten en een combo bestaande uit o.a. piano, slagwerk en (bas)gitaar.

Workshop en Concert
Op dinsdag 19 en donderdag 21 januari studeren we de liederen in van 19.30-22.30 uur in GKV De Ontmoeting, Nieuwe Tijningen 3 te Zaltbommel.

Zaterdag 23 januari verhuizen we naar Het Anker, Vergtweg 87 te Zaltbommel. Dan is de grote dag: van 13.00-17.00 uur is de generale repetitie waarna om 19.45 uur het slotconcert losbarst voor familie, vrienden en belangstellenden. De toegangsprijs is € 5

De kosten voor deelname aan de workshop zijn € 35

info

blackgospelzaltbommel@outlook.com
www.blackgospelzaltbommel.info

locatieGKV De Ontmoeting, Nieuwe Tijningen 3
plaatsZaltbommel (Gelderland)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl