Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 22 november 2015    Evangelie van 2015-11-22
(Christus Koning)
begintijd10:30 uur
eindtijd16:30 uur
 titelVerdiepingsbijeenkomst WJD Bisdom Breda
beschrijving

Op zondag 22 november 2015 komen we weer bij elkaar met de jongeren van het bisdom Breda. Voel je vrij om eens aan te sluiten :) We trekken met de jongerenbijeenkomsten rond door het bisdom, maar deze keer is de bijeenkomst nog een keertje in de stad Breda... en dat is niet zomaar!

De 22e is namelijk de eerste Wereld Jongeren Dagen (WJD) Verdiepingsbijeenkomst van het bisdom en tevens de aftrap van de inschrijving voor de WJD reis ‘Weg van Barmhartigheid’.

Bisschop Liesen zal tijdens de bijeenkomst deze inschrijving officieel openen, en ons iets meer vertellen over het thema van de WJD: ‘Zalig de barmhartigen, want zij zullen barmhartigheid ondervinden’.

We sluiten in de ochtend aan bij de mis van Christus Koning in de kathedraal (Sint Janstraat 8) om 10.30 uur, en de dag is afgelopen om 16.30 uur. Meer informatie over het programma volgt. Je kunt je opgeven door aan te geven op het FB event van de pagina ‘Jong Bisdom Breda’ dat je komt, of door het sturen van een email naar jong@bisdombreda.nl

KOM dus naar deze bijeenkomst, als je nieuwsgierig bent naar de WJD reis naar Krakau in de zomer van 2016. KOM om meer te leren over het thema van de WJD, barmhartigheid. En KOM natuurlijk ook gewoon als je al weet dat je niet naar de WJD kan gaan, maar evengoed een leuke en verdiepende dag met elkaar wil hebben :)

info

jong@bisdombreda.nl
facebook.com/jongerenbisdombreda

organisatieBisdom Breda
locatieSint Janstraat 8
plaatsBreda (Noord-Brabant)
postcode48
bisdomBreda
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl