Vandaag is vrijdag 16 augustus  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerdonderdag 24 december 2015    Evangelie van 2015-12-24
 titelKerst-boete-bidweg te voet naar banneux
beschrijving

Op 24 december a.s. zal voor de 77e keer de Kerstvoettocht naar Banneux gelopen worden De Kerstnachtviering zal dit jaar muzikaal opgeluisterd worden door de fanfare St. Martinus uit Geulle. We hopen dat we deze keer meer geluk hebben met het weer dan de afgelopen twee jaren.

De plechtige Kerstnachtviering vindt plaats om 21.00 uur in de grote kerk achter de Esplanade. Biechtgelegenheid van 20.00 tot 20.45 uur.

Parkeren
De stichting adviseert om de auto te parkeren op de parking bij het Odapark (zie onderstaande kaart). Op deze parkeerplaats kunt u de auto de hele dag parkeren voor € 7,=. Van hieruit is het ongeveer 400 meter lopen richting de Nicolaas en Barbarakerk (zie ook onderstaand kaartje) waar om 8:30 uur de heilige mis voorafgaand aan de start van de Kerstvoettocht plaatsvindt. De bussen van de Stichting die ’s nachts vanuit Banneux terug naar Valkenburg rijden, stoppen in de nabijheid van deze parkeerplaats, waarna u gemakkelijk uw auto kunt oppikken.

info

www.kerstvoettochtbanneux.nl

locatie
plaatsBanneux (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl