Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerwoensdag 4 november 2015    Evangelie van 2015-11-04
begintijd20:00 uur
 titelTheology on Tap Amsterdam
beschrijving

De komende Theology on Tap Amsterdam zal plaatsvinden op woensdag 4 november 2015 om 20.00 uur in de Bekeerde Suster, Kloveniersburgwal 6 in Amsterdam (voor geïnteresseerden tussen 18 en 40 jaar). Colm Dekker zal dan met ons het gesprek aangaan over God vinden in het gelaat van de arme. Wat betekent het om je zo dienstbaar op te stellen?

Colm Dekker: God vinden in het gelaat van de arme.​

Colm is vanaf het begin betrokken bij Sant’Egidio in Amsterdam. Deze gemeenschap komt drie keer per week in de Mozes en Aäronkerk aan het Waterlooplein bij elkaar voor momenten van gebed. Daarnaast zetten zij zich in vriendschap in voor de armen in de stad, onder meer door maaltijden voor daklozen. 

Het team van TonTAmsterdam zou graag een programma aanbieden dat ook  wij na het gesprek met Colm samen in de Adventstijd kunnen gaan helpen bij Sant’Egidio en bij het stoelen project. Daarnaast willen we ook samenkomsten organiseren, om samen verdieping te vinden in onze ervaringen van dienstbaarheid.

info

www.tontamsterdam.org

locatieDe Bekeerde Suster, Kloveniersburgwal 6
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl