Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 13 november 2004    Evangelie van 2004-11-13
 titelPastoraat voor, bij en na echtscheiding
beschrijvingBethesda v.z.w, het Christelijk Centrum voor Levens- en Gezinsvragen organiseert zaterdag 13 november 2004 van 9.00 tot 15.00 uur voor oudsten en pastoraal werkers een studiedag met als thema:

Pastoraat voor, bij en na echtscheiding

Dreigende echtscheiding, het feitelijk verloop en de gevolgen ervan zijn een groot deel van het pastoraat in elke gemeente. Hoe kunnen we vanuit de bijbelse waarden en normen samen een beleid ontwikkelen dat duidelijkheid en houvast biedt en tevens een steun betekent voor elke pastoraal werker.

Plaats E.C.V. gemeente Ieper, Potijzestraat 69 te Ieper.
Inleiders Wout van Wijgaarden, Martin Symons en Gerrit Houtman.
Kosten € 15 (inclusief broodmaaltijd en studiemap)

info011/315662
0477/593834
home2.scarlet.be/sc893673/
locatieE.C.V. gemeente Ieper, Potijzestraat 69
plaatsIeper (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl