Vandaag is zaterdag 19 oktober  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneervrijdag 30 oktober 2015    Evangelie van 2015-10-30
begintijd11:30 uur
eindtijd17:00 uur
 titelAdveniat lustrumbijeenkomst
beschrijving

Adveniat bestaat op 7 september 2015 vijf jaar en heeft in de afgelopen tijd uitgaven verzorgd die door vele duizenden geïnteresseerden zijn gelezen en gebruikt. Bij gelegenheid van dit eerste lustrum willen we op feestelijke wijze met u stilstaan bij de toekomst van de katholieke kerk. We hebben twee spraak-makende theologen bereid gevonden om ieder vanuit een eigen invalshoek na te denken over wat er gaande is en nieuwe mogelijkheden aan te duiden.

Prof. dr. Erik Borgman schreef het boek ‘Waar blijft de kerk. Gedachten over opbouw in tijden van afbraak’. Hij zal ons aanzetten tot beschouwing, herbronning en opbouw. Mediapionier pastor Roderick Vonhögen presenteert zijn boek ‘Mediapriester’, een aanstekelijk verhaal over de mogelijkheden om het evan-gelie ook via nieuwe media uit te dragen.

Wij nodigen u graag uit om op vrijdagmiddag 30 oktober in de Joannes de Doperparochie in Hoofddorp naar deze boeiende sprekers te komen luisteren en de presentatie van hun boeken bij te wonen. Bovendien vieren we de vespers en heffen we het glas op vijf jaar Adveniat. Meld u aan!

info

(088) 23 83 600
info@adveniat.nl
www.adveniat.nl

locatieJoannes de Doperparochie, Kruisweg 1069
plaatsHoofddorp (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl