Vandaag is woensdag 17 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 21 november 2015    Evangelie van 2015-11-21
(Opdracht heilige Maagd Maria in de tempel)
begintijd10:15 uur
eindtijd15:30 uur
 titelStartdag Vastenactie in het Noorden
beschrijving

De jaarlijkse Startdag Vastenactie in het Noorden zal ook dit jaar weer worden gehouden! We willen u alvast op de hoogte brengen, zodat u rekening kunt houden met de datum.

Let op: de dag is dit keer niet in januari, maar al in november !!

Zo bent u al eerder op de hoogte van het beschikbare materiaal en wordt u ingelicht over het centrale project. Bovendien begint de Vastenperiode in 2016 erg vroeg, zodat het ons zinvoller leek om de bijeenkomst te vervroegen naar november.

Details

  • Datum: zaterdag 21 november 2015
  • Waar: Zalencentrum Balk, De Gast 39, 9801 AB te Zuidhorn.
  • Tijdstip: van 10.15 tot 15.30 uur, incl. lunch

Wij bieden U een gevarieerd dagprogramma, waarmee u hopelijk geïnspireerd wordt om ook in 2016 met hart en ziel campagne te voeren voor de Vastenactie.

De dag is bedoeld voor hen die zich als pastorale beroepskracht bezig houden met de Vastenactie ; voor de leden van de VOM-groepen; voor vrijwilligers van kindernevendienst-groepen en catechesegroepen en voor de leerkrachten van katholieke scholen in ons bisdom.

Evenals andere jaren zal bisschop De Korte in ons midden zijn. Hij zal ingaan op de nieuwe encycliek van de paus , over sociale rechtvaardigheid en ecologische problemen, aan de hand van het centrale project van 2016 in Oeganda.

De dag wordt u aangeboden door Vastenactie en het bisdom Groningen-Leeuwarden. Er zijn dus voor u geen kosten aan verbonden.

Uitwisseling van onze ervaringen en waardevolle tips zijn altijd belangrijk op dit soort dagen! U bent van harte welkom!

Op een later moment ontvangt u nog een definitieve uitnodiging, met het programma van de dag. Dan kunt u zich ook aanmelden voor de dag.

info

www.bisdomgl.nl

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieZalencentrum Balk, De Gast 39
plaatsZuidhorn (Groningen)
postcode98
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl