Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
Jong Katholiek

Jong Katholiek

Website E-mail

Postbus 13049
3507 LA  Utrecht

(030) - 232 69 23

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 4 t/m zondag 6 maart 2016    Evangelie van 2016-03-04
begintijd19:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelJong Katholiek Leiderschaps Training
beschrijving

Jong Katholiek verzorgt in samenwerking met Xpand Nederland een Leiderschapstraining onder de titel ‘Veerkracht’.

Data

  • 13 t/m 15 november 2015 - Veerkracht
  • 22 t/m 24 januari 2016 - Passie en talenten
  • 4 t/m 6 maart 2016 - Vrijheid en verantwoordelijkheid

Elk weekend begint vrijdagavond om 19.00 uur en duurt tot zondagmiddag 15.00 uur. Het is de bedoeling dat je aan alle drie de weekenden deelneemt.

Helemaal nieuw
Na succesvolle eerdere edities in 2008, 2010 en 2013, is de leiderschapstraining nu compleet vemieuwd: volledig nieuwe inhoud. verassende oefeningen, prikkelende opdrachten. Deed je al eerder mee dan kun je dus met deze training een grote vervolgstap zetten. De training is geschikt voor mensen die nog weinig ervaring hebben met leidinggeven in kerk of werk, maar is zo opgezet dat de uitdaging juist extra groot wordt, als je die ervaring wel hebt.

Leer van de besten
Iedere deelnemer krijgt een persoonlijke coach, maar daarnaast maak je in elk weekend kennis met iemand die zijn of haar sporen ruimschoots heeft verdiend als leidinggevende uit de wereld van de overheid, het bedrijfsleven of de kerk. Met hem of haar kun je ‘sparren’ over jouw eigen ervaringen. de vragen stellen die je altijd al wilde stellen en krijg je adviezen en tips voor jouw eigen situatie. leer van de besten...

Voor wie
Voor jou, als je tussen de 18 en 30 jaar oud bent en graag jouw kwaliteiten als leider wil verkennen en verdiepen. Deze unieke training is vooral interessant als je in jouw leidinggeven ook je katholieke identiteit wil laten doorklinken. De training wordt speciaal aanbevolen als je overweegt om tijdens de komende WJD als deelgroepleider mee te reizen.

Verblijf en prijs
We zijn te gast bij Bezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15 te Helvoirt. Je deelt een kamer met een andere deelnemer. Maaltijden, koffie, thee en frisdrank zijn inbegrepen.

Deze unieke training kost eigenlijk ruim € 500. De bisdommen en Jong Katholiek vinden het echter te belangrijk dat je meedoet. Daarom krijg je een enorme sponsorkorting en kun je nu deelnemen voor slechts € 250 per persoon.

info

(030) 232 69 23
aanmelden@jongkatholiek.nl
www.jongkatholiek.nl

Facebook.com/jongkatholiek

organisatieJong Katholiek
locatieBezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl