Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneermaandag 9 t/m vrijdag 13 november 2015    Evangelie van 2015-11-09
(Kerkwijding Lateraanse Basiliek)
 titelWeek van het katholiek onderwijs
beschrijving

Van 9 t/m 13 november 2015 heeft voor de tweede keer de Week van het katholiek onderwijs plaats. Het thema is ‘Kiezen voor elkaar’. Wat betekent een waarde als solidariteit voor de vormgeving van goed onderwijs?

In week 38 ontvangen alle (mede-)katholieke scholen in het primair en voortgezet onderwijs lessuggesties rond de figuur van Sint Maarten, die bij uitstek liet zien wat solidariteit is. Zijn naamdag wordt op 11 november gevierd.

De Week van het Katholiek Onderwijs beoogt de bezieling, het eigenaarschap en het zelfbewustzijn van mensen in het katholiek onderwijs te ondersteunen, stimuleren en bevorderen.

Doet u mee? Laat het ons weten.

info

Nico Dullemans
(06) 53 81 72 41

Gerrit-Jan Meulenbeld
(06) 270 572 95

info@nksr.nl
www.nksr.nl

locatie
plaatsnederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl