Vandaag is vrijdag 2 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 26 september 2015    Evangelie van 2015-09-26
begintijd09:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelParochiĆ«le klusdag Vituskerk
beschrijving

Op zaterdag 26 september is er weer een parochiële klusdag. We beginnen om 9.00 uur en eindigen rond 16.00 uur. Voor de inwendige mens zal worden gezorgd. Er zullen die dag zoals (inmiddels) gebruikelijk verschillende grote klussen rondom de kerk worden aangepakt. Ook als je niet de hele dag kunt, ben je welkom om mee te komen helpen.

Wil je ook mee helpen meld je dan aan bij het secretariaat! Wij hopen weer op een grote groep enthousiaste vrijwilligers.

Vele handen maken licht werk en het is nog gezellig ook!

info

john@vitus.nl
www.vitus.nl

locatieSint Vituskerk, Emmastraat 5
plaatsHilversum (Noord-Holland)
postcode12
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl