Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 30 oktober 2004    Evangelie van 2004-10-30
 titelJubileumconcert The Continental Singers
beschrijvingIeder jaar worden zo’n 600 jongeren getraind en uitgezonden voor een toernee met The Continental Singers. Deze jongeren worden op basis van hun talenten en motivatie geselecteerd. Met als resultaat dat ieder jaar een groot aantal Continental Singers groepen door Europa trekt en daar in vele honderden plaatsen concerten geeft.

Zeventien(!) van deze groepen, met deelnemers uit heel Nederland, vele landen van Europa en diverse landen uit de rest van de wereld, komen op 30 oktober in de Grote Zaal van De Doelen Rotterdam bijeen om hun succesvolle 35ste Jubileum toerneejaar te vieren.

Dit Doelenconcert brengt 7 Continental Kids- (leeftijd 8-12 jaar), 5 Young Continental- (leeftijd 13-17 jaar)en 5 Continentalgroepen (leeftijd 18- 35 jaar) plus het orkest bijeen.

Deze zomer hebben The Continentals door heel Europa zo’n 500 concerten gegeven, waarop ze meer meer dan 100.000 bezoekers hebben mogen verwelkomen, hiermee zijn The Continentals het grootste gospelkoor ter wereld!

Het thema van dit jaar is ‘Reaching for a higher purpose’. Op basis van dit thema is dit jaar weer een geheel nieuw programma gebracht ondersteund met de nieuwe CD’s, ‘Airborne - The Continentals’, ‘Higher Purpose - The Young Continentals’ en ‘Goal- Continental Kids’.

Om het 35-jarig jubileum extra te vieren is een unieke dubbel-CD uitgebracht, met de beste 35 songs van de afgelopen jaren.

The Continentals hebben wereldwijd 1500 tours gehad, concerten in 83 landen; ze hebben meer dan 10 miljoen bezoekers getrokken, hebben over de 100 LP/CD-producties op hun naam staan. The Continentals zijn wereldwijd de grote voortrekkers op het gebied van eigentijdse gospel (koor)muziek.

Het spectaculaire concert in de Doelen begint om 19.00 uur en duurt tot 22.30 uur. Toegangskaarten kosten 16,- euro of 22,50 euro.

Voor toegangskaarten en/of informatie:
(010) 4568688 (Continental Sound tijdens kantooruren), info@continentalart.org .
Toegangskaarten zijn ook verkrijgbaar via
de kassa van De Doelen (010) 2171717.

info(010) 4568688
www.continentalart.org
locatieGrote Zaal van De Doelen
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl