Vandaag is vrijdag 16 augustus  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 18 oktober 2015    Evangelie van 2015-10-18
begintijd11:15 uur
 titelOpening en inzegening van Het Josephhuis
beschrijving

Op zondag 18 oktober (2015) heeft de St. Josephparochie te Haarlem wat te vieren! De opening van het nieuwe jongerencentrum in ‘Het Josephhuis’. Wij willen je van harte uitnodigen om deze bijzondere gebeurtenis bij te wonen!

Om 11.15 uur starten we met een feestelijke Eucharistieviering met hoofdcelebrant mgr. J.W.M. Hendriks, hulpbisschop van het bisdom Haarlem - Amsterdam. Aansluitend is er koffie, thee en een broodje, waarbij de hulpbisschop ‘Het Josephhuis’ zal inzegenen en wordt je rondgeleid door de jongeren die er gaan wonen.

Wij hopen van harte dat wij je de 18e mogen begroeten!

info

www.josephkerk-haarlem.nl

locatieSt. Josephkerk, Jansstraat 41
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl