Vandaag is donderdag 18 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 6 september 2015    Evangelie van 2015-09-06
begintijd10:00 uur
 titel150 jaar parochie Nieuw Vennep
beschrijving

Mgr. Punt is zondag 6 september a.s. de hoofdcelebrant in de kerk van Onze Lieve Vrouw Onbevlekt Ontvangen te Nieuw Vennep. Dit bij gelegenheid van de start van het jubileumjaar waarin 150 jaar parochie wordt herdacht.

De parochie kent een rijke geschiedenis en getuigt tot op de dag van vandaag van vitaliteit en energie. Zeker onder de bezielende leiding van de pastores Quadvlieg en Torres. De viering wordt feestelijk opgeluisterd door de koren van de parochie.

De feestelijke viering zondag a.s. begint om 10.00 uur.

info

www.rkparochie-nieuw-vennep.nl

locatieKerk van Onze Lieve Vrouw Onbevlekt Ontvangen, St. Anthoniusstraat 15
plaatsNieuw-Vennep (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl