Vandaag is vrijdag 28 juni  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 26 september 2015    Evangelie van 2015-09-26
begintijd09:45 uur
eindtijd13:00 uur
 titelOntmoetingsdag Wereldmissiemaand
beschrijving

MISSIO nodigt u uit voor de jaarlijkse ontmoetingsdag in het kader van Wereldmissiemaand (oktober). U bent van harte welkom op zaterdag 26 september 2015 in het Bonifaciushuis te Utrecht.

Wereldmissiemaand staat dit jaar in het teken van de kerk in Pakistan. De ruim één miljoen katholieke gelovigen in dit islamitische land hebben het niet gemakkelijk. Het land kent grote armoede en veel analfabeten. Religieus geïnspireerd geweld en terroristische aanslagen zijn geen zeldzaamheid. Vrouwen en meisjes vormen de meest achtergestelde sociale groep in Pakistan.

De MISSIO Ontmoetingsdag begint met een viering in de H. Catharina Kathedraal. Aansluitend zullen Roman Gruijters en Reena Gill (beiden zijn Pakistandeskundige) een lezing verzorgen met als titel “Uitdagingen en kansen voor de christenen in Pakistan”. Na de lezing wordt in kleine groepen verder gepraat.

Aanmelden per telefoon of e-mail.

info

(070) 304 74 44
missio@missio.nl

locatieSt. Bonifaciushuis, Nieuwegracht 61
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl