Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerwoensdag 13 oktober 2004    Evangelie van 2004-10-13
 titelGebedsdag Handel
beschrijvingOp de feestdag van O.L. Vrouw van Fatima, woensdag 13 oktober 2004, wordt een dag van gebed en bezinning georganiseerd in Handel.

Het thema is:
Eucharistie, Bron en Hoogtepunt van Christelijk Leven

Vanuit diverse opstapplaatsen in Oost Nederland o.a. Oldenzaal, Hengelo, Enschede, Borne, Enter en Deventer reizen we per touringcar richting Handel voor deelname aan deze gebedsdag.

Gezamenlijk gebed, de mogelijkheid om het Sacrament van Verzoening te ontvangen en het vieren van de Eucharistie geven ons zeerzeker de mogelijkheid om een nieuwe impuls voor ons eigen geestelijk leven te ontvangen: Gods genade voor ons op Maria’s voorspraak.

We hebben het nodig, echt! Het is zeer waardevol om het leven van elke dag met al z’n mooie en verdrietige momenten in ieders leven, te kunnen toevertrouwen aan God!

Programma:
10.30 uur Opening met Rozenkransgebed
11.00 uur Inleiding op het thema
11.45 uur Kruiswegoverweging (bij goed weer in het processiepark)
In de pauze gelegenheid het Sacrament van Verzoening te ontvangen
14.00 uur Eucharistieviering met samenzang
15.00 uur Geleide aanbidding en afsluiting

infoFam. Wilmink
(074) 384 1370
locatie
plaatsHandel (Noord-Brabant)
postcode54
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl