Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneermaandag 8 november 2004    Evangelie van 2004-11-08
 titelBijbelavond 'Op mijn levenslange reizen'
beschrijvingDe Bremstruik aan de Sint-Alfonsusstraat, 42 in Roeselare organiseert een reeks bijbelavonden met als thema "Op mijn levenslange reizen".

* Maandag 11 oktober om 20 uur: ‘Geloven in de maat van drie’. Die vrouwen uit drie verschillende generaties ontmoeten elkaar in hun groeiverhaal rond leven en geloven : Bieke Vandekerckhove (35), Roos Maes (50) en Monica Van Kerrebroeck (65).

* Maandag 18 oktober om 20 uur: ‘Jezus onze broeder, een vernieuwd gezicht voor God’ door Geert Van Oyen.

* Maandag 25 oktober om 20 uur: ‘De weg is belangrijk’ door Kris Gelaude. Een getuigenis over hoe het leven ons telkens opnieuw uitdaagt om te zoeken naar onze innerlijke kracht. En soms komen wij een andere kracht op het spoor die buiten onze grenzen ligt.

* Maandag 8 november om 20 uur: ‘Geloven aan de verrijzenis of geloven in de levende’ door Roger Lenaers. Uitgangspunt: ons geloof moet vertaald worden naar deze tijd want de kloof tussen de traditionele verwoording van het ‘goede nieuws’ en het aanvoelen van moderne mensen wordt steeds groter.

* Maandag 15 november om 20 uur: ‘Jezus en God’. Huub Oosterhuis vindt beelden en gelijkenissen om te spreken over God en tot God. Hij heeft de teksten van de bijbel in zijn vingers.

* Zaterdag 27 november om 20 uur (ofwel op zaterdag 4 december in de Sint-Willibrordkerk te Brugge): bijbelse liedavond over de oerelementen: ‘Aarde is al wat wij zijn’.

Deelnameprijs: 5 euro per avond of 25 euro voor de zes avonden.

info051/20.04.20
info@debremstruik.be
locatieDe Bremstruik, Sint-Alfonsusstraat 42
plaatsRoeselare (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl