Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
Bezinningshuis Regina Carmeli
(Regina Carmeli)

Bezinningshuis Regina Carmeli

Website E-mail

Kollenberg 2
6132 AL  Sittard

046 - 888 9593

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 31 augustus 2015    Evangelie van 2015-08-31
begintijd08:30 uur
eindtijd17:00 uur
 titelProfetische conferentie met Cindy Sauvain
beschrijving

Cindy Sauvain komt uit Lausanne, ze is afgestudeerd aan de vrijkerkelijke charismatisch-pinkstergerichte theologische hogeschool van de Bethelgemeente in Redding, Californië. Haar bijzondere charisma ligt in de profetische bediening.

Ze reist veel naar diverse gemeenten om de christenen te helpen, om de profetische gave in hen te ontdekken en te vorderen.

De conferentie vindt plaats op maandag 31 augustus 2015 van 8.30 tot ± 17.00 uur in het Bezinningshuis Regina Carmeli te Sittard

Programma
8.30 uur: H. Mis
daarna koffie/thee
10.00 uur: lofprijzingdaarna spreekt Cindy over profetie
12.30 uur: lunch en daarna lofprijzing

Cindy profeteert over mensen die dat wensen.

Pastoor Roland Bohnen uit Süsterseel, spreker van de charismatische vernieuwing voor het bisdom Aken, heeft haar leren kennen in de Verenigde Staten en nodigt haar nu voor de tweede keer uit, om verschillende gebedsgroepen van de regio te bezoeken.

Uitgenodigd zijn alle deelnemers van de charismatische groepen en christenen die geïnteresseerd zijn in de charismatische vernieuwing.

  • Kosten € 10
  • Lunchpakket meebrengen
  • Soep, koffie en thee aanwezig

info

(046) 457 09 93
regina.carmeli@carmeldcj.nl

organisatieBezinningshuis Regina Carmeli
locatieBezinningshuis Regina Carmeli, Kollenberg 2
plaatsSittard (Limburg)
postcode61
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl