Vandaag is woensdag 17 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 18 september 2015    Evangelie van 2015-09-18
begintijd10:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelAlgemene vergadering - Eén van ons Vlaanderen
beschrijving

De Europese federatie ‘Eén van Ons’ zal op 18 september in Brussel bijeenkomen voor een Algemene Vergadering. De federatie ontstond na het succesvol inzamelen van bijna twee miljoen handtekeningen in de 28 lidstaten van de Europese Unie Daarmee werd de Europese Commissie verzocht wetgeving te bevorderen in het Europees Parlement dat de subsidiëring van onderzoek waarbij de vernietiging van menselijke embryo’s kan worden verondersteld, verboden zou worden. De Europese Commissie, echter, besloot op 28 mei 2014 dit verzoek van de Europese burgers naast zich neer te leggen.

Op 18 september wil de federatie ‘Eén van Ons’ (One of Us) haar sympathisanten informeren o er vervolgstappen die zij ondernomen heeft om een blijvende stem in Europa te alten horen voor de bescherming van het (ongeboren) leven en de menselijke waardigheid. Toekomstplannen zullen er worden ontvouwd. Steeds meer wetgeving wordt er in de toekomst ontwikkeld dat een bedreiging kan vormen voor het gezin, het menselijk leven en de bescherming ervan van conceptie tot aan de natuurlijke dood. De federatie moedigt pro-life ngo’s sterk aan lid te worden van de federatie.

info

teuta.vodo@opusfidelis.com
eenvanonsvlaanderen.wordpress.com

locatie
plaatsBrussel (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl