Vandaag is woensdag 17 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerdonderdag 20 augustus 2015    Evangelie van 2015-08-20
begintijd08:00 uur
 titelParochiebedevaart Best naar Kevelaer
beschrijving

Op donderdag 20 augustus 2015 gaat de Sint Odulpusparochie uit Best op bedevaart naar Kevelaer in Duitsland. Maria wordt in dit bekende bedevaartsoord vereerd als de “Troosteres der Bedroefden”. Kevelaer is de plaats om samen het geloof te vieren, te verdiepen en om troost te ontvangen. Naast de vieringen is er ook zeker tijd om het gezellige stadje met zijn bijzondere winkeltjes en terrassen te bezoeken.

De reis gaat per luxe touringbus. We vertrekken vanuit Best rond 8.00 uur, de precieze tijd en opstapplaats worden na opgave nog telefonisch verstrekt. Natuurlijk kan er een rollator of een inklapbare rolstoel mee. Graag dit bij aanmelding doorgeven i.v.m. ruimte in de bus. Pelgrims die afhankelijk zijn van een rolstoel kunnen alleen mee als ze een begeleider hebben.

De bedevaart naar Kevelaer wordt elk jaar georganiseerd door de “Broederschap der Processie van Eindhoven en omliggende gemeenten”. U krijgt de gelegenheid om deel ten nemen aan een plechtige eucharistieviering in de Basiliek. In de middag is er een lof, processie en zegening in de Basiliek. De kruisweg wordt gebeden in het beeldenpark en voor mensen die slecht ter been zijn in het Pax Christi-centrum. Er is een afsluitende viering met zegening van kaarsen en devotionalia.

U kunt zich voor 31 juli a.s. aanmelden bij Joke en Fried van Aken, die u ook graag nadere informatie geven over het dagprogramma.

De kosten voor de bedevaart bedragen € 16 per persoon (kinderen tot 12 jaar € 8).

Graag voor 31 juli overmaken naar rekeningnummer
NL10 RABO 0101 0115 04 t.n.v. G.H.G. van Aken.

info

Joke en Fried van Aken
(0499) 310 807
jokevanaken@home.nl

www.sint-odulphus.nl

locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl