Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerzaterdag 16 oktober 2004    Evangelie van 2004-10-16
 titelVertrouwde vastheid in de liturgie
beschrijvingDe CRK Nicolaas Academie organiseert een bijeenkomst met als titel 'Vertrouwde vastheid in de liturgie'. Professor dr. C. Mennen, pastoor te Oss zal over dit onderwerp spreken.

Professor Mennen betoogt dat we er met "vrome woorden" niet kom en (KN 30-4-04). Aanklampend bij de recente pauselijke instructie Redemtionis Sacramentum pleit hij voor het herstel en het uniform doorvoeren van de correcte mistekst.

De dag begint met een H. Mis om 10.00 uur. De lezing vangt - na een koffiepauze - aan om omstreeks 11.00 uur. Het programma duurt tot ca. 13.00 uur.

Er is gelegenheid tot biechten en de mogelijkheid tot de aanschaf van religieuze lectuur en artikelen.

infoDrs. R. Lemm, voorzitter, (020) 6657608
C.G.Y. Luttik, secretaris, (036) 5464570
locatieOntmoetingscentrum O.L.Vrouwekerk. Keizersgracht 218 b
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl