Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneerzondag 19 juli 2015    Evangelie van 2015-07-19
begintijd13:30 uur
eindtijd19:00 uur
 titelGeloofsverdiepingscursus - Catholicism
beschrijving

Wil je je geloof verder verdiepen?

In de zomer willen we hier in het klooster in Vogelenzang starten met op enkele zondagmiddagen de ‘Catholicism’ serie van Father Robert Barron te bekijken en hier over door te praten. De middag gaat verder met aanbidding en vespers, zodat je ook persoonlijk met God kunt spreken, en dan sluiten we af met een broodmaaltijd.

De middagen zijn steeds van 13.30 tot 19:00 uur en de volgende data zijn al gepland. Je kunt meedoen aan de hele serie, maar ook per keer aansluiten:

  • zondag 19 juli
  • zondag 26 juli
  • zondag 16 augustus
  • zondag 30 augustus

Meld je aan per e-mail. Van harte welkom!

info

info@carmeldcj.nl

locatieCasa Carmeli, Bekslaan 9
plaatsVogelenzang (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl