Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 9 oktober 2004    Evangelie van 2004-10-09
 titel20e Echte Liefde Wacht
beschrijvingVoor de twintigste keer vindt de bijeenkomst Echte Liefde Wacht plaats, georganiseerd door de Pro Vita Jongerenaktie.

Jongeren van 15 tot 30 jaar die op een positieve manier willen kennismaken met de actie Echte Liefde Wacht, waarbij jongeren beloven niet seksueel actief te zijn voor hun huwelijk, zijn van harte welkom.

Vanwege het jubileum zal, voor het eerst, een Belgische kardinaal spreken op de bijeenkomst, kardinaal Gustaaf Joos.
Verder heeft de dag serieuse en gezellige momenten, zoals spaghetti na de H. Mis van 18.00 uur. Aan het einde van de Mis zullen tevens degenen die dat willen de belofte afleggen.

De dag vangt aan om 10.00 uur in het parochiecentrum St.-Catharina midden in de dorpskom van St.-Katelijne-Waver. De toegang is gratis.

Opgeven bij Pro Vita - Jongerenaktie
015/422814
elw@provita.be

info015/422814
elw@provita.be
locatieparochiecentrum St.-Catharina
plaatsSt.-Katelijne-Waver (België)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl