Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdinsdag 9 juni 2015    Evangelie van 2015-06-09
begintijd20:00 uur
 titelLandelijk VBOK-Event
beschrijving

Op dinsdag 9 juni 2015 vanaf 20.00 uur wordt het landelijk VBOK-Event gehouden in de Sint-Joriskerk te Amersfoort.

‘Blijvende zorg voor het ongeboren leven’

Het ongeboren leven verdient blijvende zorg, aandacht en bescherming. Recent gaf minister Schippers aan geen principiële bezwaren te hebben tegen de verstrekking van een abortuspil via apotheken. Wordt binnenkort de NIP-test aan alle zwangere vrouwen aangeboden waaruit kan blijken dat ze een kindje met het Down-syndroom verwachten? Cijfers wijzen uit dat deze diagnose in meer dan 90% van de zwangerschappen leidt tot abortus... Hoe kunnen we omgaan met deze ontwikkelingen? Hoe kunnen we blijvende zorg en bescherming bieden? Alle reden om met elkaar na te denken over het thema.

Sprekers
Alie Hoek-van Kooten (schrijver, docent, arts) en Andreas Kinneging (pleitbezorger van het conservatisme in Nederland). Verder is er muziek en gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Aanmelden
Wilt u zich uiterlijk 8 juni 2015 voor deze vergadering aanmelden? Dat kan per e-mail en telefonisch.

info

(033) 463 82 12
info@vbok.nl
www.vbok.nl

locatieSint-Joriskerk, Hof 1
plaatsAmersfoort (Utrecht)
postcode38
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl