Vandaag is woensdag 17 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 27 september 2015    Evangelie van 2015-09-27
begintijd09:30 uur
eindtijd20:00 uur
 titelStartactiviteit Jongerenplatform
beschrijving

Ben je heerlijk uitgerust van de zomervakantie? Dan is het nu tijd voor actie! Daarom starten we dit seizoen met een superleuke zeilactiviteit, waarvoor jij bent uitgenodigd! Zondag 27 september wordt het startevent georganiseerd voor jongeren (14-30 jaar) uit het bisdom. Het ontmoeten en kennismaken met andere geloofsgenoten in een ontspannen sfeer staat centraal.

We waaien deze dag heerlijk uit op de Friese meren in de zogenaamde valken. Houd er rekening mee dat je de hele dag op het water zit. Na het zeilen gaan we gezamenlijk naar de kerk om ons geloof te beleven. Daarna is het tijd om onze honger te stillen en sluiten we de dag af met een BBQ!

En alsof dit nog niet genoeg is…op deze dag krijg je ook nog eens alles te horen over de reizen naar de Wereldjongerendagen in Polen (juli 2016) én over de Lourdesreis (meivakantie 2016). Dat wil je toch niet missen!

Om deel te nemen aan deze spetterende activiteit, moet je je wel even opgeven. Doe dit zo snel mogelijk, want VOL is VOL! Voor deze dag zijn ook ervaren zeilers nodig. Dus heb jij genoeg zeilervaring om de hele dag zelfstandig een valk te ‘besturen’, geef dat dan even door bij je opgave. Hoe meer ervaren zeilers, hoe meer mensen mee kunnen. Vraag daarom ook rond bij jou in de buurt naar mensen met zeilervaring!

Praktisch
Wanneer: Zondag 27 september 2015
Waar: Wellekom Watersport Woudsend, de Zwaan 8. De barbecue is aan de Zwaan 2. 
Hoe laat: 9:30 uur tot ongeveer 20:00 uur.
Neem voor de zekerheid extra kleding mee!

Is het vervoer voor jou een probleem? Laat het ons weten, dan proberen we samen een oplossing te zoeken. Vanwege het speciale karakter van deze dag vragen we een bijdrage van 12,50 euro p.p. Dit is inclusief zeilen, de barbecue en drinken. (Let op: neem zelf een lunchpakketje met drinken mee voor op de boot!) Alleen meedoen met de kerkdienst en de BBQ kan, meld dit dan apart. Bijdrage €5,00 euro. Voor de mis en barbecue mag je ook jonger dan 14 zijn !

Opgave voor 9 september via l.winter@bisdomgl.nl . Bij opgave doorgeven of je een zeildiploma hebt én of we rekening moeten houden met een speciaal dieet/vegetarisch. Graag tot dan!

info

l.winter@bisdomgl.nl
www.bisdomgl.nl

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieWellekom Watersport Woudsend, de Zwaan 8
plaatsWoudsend (Friesland)
postcode85
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl