Vandaag is vrijdag 12 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzondag 31 mei 2015    Evangelie van 2015-05-31
(Heilige Drieëenheid / Maria bezoekt haar nicht Elisabet)
begintijd07:30 uur
eindtijd19:30 uur
 titelBusbedevaart naar Banneux
beschrijving

Op zondag 31 mei is er een bedevaart vanuit Berlicum en omstreken naar banneux.

Banneux is een bedevaartsplaats waar maria in 1933 is verschenen. Het licht even over de grens in België. Maria is daar acht keer verschijnen. Zij heeft onder andere gevraagd om de zieken bij haar te brengen en Zij zal het lijden verlichten.

Het hele jaar is er een thema. Dit jaar is dat: Heer leer ons bidden.

Maria heeft Mariëtte vier keer naar de bron geleid. Ook wij mogen ons laten leiden door Maria en ons durven openstellen voor de genade die wij aan de bron, Christus, mogen putten.

Op bedevaart, op pelgrimstocht gaan is even wegtrekken uit je eigen omgeving om thuis te komen bij Maria.

Op zondag 31 mei willen we vanuit Berlicum en omstreken een bedevaart maken naar Maria in Banneux. Er kunnen rolstoelen in de bus mee via een lift. Er zijn verschillende opstapplaatsen. Er gaan verpleegkundigen en ziekenverzorgenden mee.

Programma
Om 10.30 uur is er in Banneux een internationale Mis. Tussen de middag gebruiken we een warme maaltijd. Ook is er een mooie DVD over de boodschap van Maria in Banneux. Om 15.00 uur is de ziekenzegen. Om 16.30 uur vertrekken we uit Banneux om om ~ 19.30 uur weer thuis te zijn.

De kosten voor de hele bedevaart zijn € 45 p.p. bij 30 aanmeldingen
(€ 27 voor de bus + € 18 voor de warme maaltijd)

info

Gonnie Spronk
(073) 503 15 87
(06) 23619282

locatieRue de l’Esplanade 57
plaatsBanneux (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl