Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 15 t/m zondag 17 mei 2015    Evangelie van 2015-05-15
(Gezinsdag)
begintijd17:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelMeeleefweekend Karmelietessen Vogelenzang
beschrijving

Zuster zijn in de bollenstreek, wat houdt dat in? Zuster zijn voor de Katholieke Kerk in Nederland, wat is daar voor nodig? Waarom roept Jezus ook vrouwen om Hem van nabij te volgen?

Allemaal vragen, die we proberen te beantwoorden in het aankomende meeleefweekend van de zusters Karmelietessen van het Goddelijk Hart van Jezus in Vogelenzang.

Op vrijdagavond 15, zaterdag 16 en zondag 17 mei bieden we de mogelijkheid om eens te ervaren wat het kloosterleven inhoudt. Wil je nadenken over je roeping en ook de mogelijkheid tot zuster eens onderzoeken?

Je gaat meebidden en -werken, we zullen nadenken over het leven van Maria, de vrouw en de religieuze roeping en we krijgen bezoek van kapelaan Johannes van Voorst.

Aanvang: vrijdagavond 15 mei 2015 om 17.00 uur
Afsluiting: zondagmiddag 17 mei 2015 om 15.00 uur

info

(023) 8700 163
info@carmeldcj.nl
www.carmeldcj.nl

locatieCasa Carmeli, Bekslaan 9
plaatsVogelenzang (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl