Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Reis
reis
wanneerzondag 12 t/m donderdag 16 juli 2015    Evangelie van 2015-07-12
begintijd10:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelKasteelvakantie voor het gezin
beschrijving

Een vakantie voor iedereen die geloof eigentijds en fris wil beleven op een unieke locatie in de Ardennen met een boeiend programma en mooie wandelingen!

Jong en oud, gezinnen met of zonder kinderen, jongeren (vanaf 16 jaar), alleenstaanden of religieuzen, ... Iedereen is welkom!

Van zondag 12 juli tussen 10.00 en 11.00 uur tot en met donderdag 16 juli 16.00 uur.

Elke leeftijd heeft een eigen programma met veel afwisseling. Activiteiten kunnen per leeftijd of voor de gehele groep georganiseerd zijn. In elk geval maken we samen van deze vakantie een onvergetelijke belevenis. Kom jij ook?

We logeren in het ontmoetings-en verblijfscentrum Don Bosco in Grand-Halleux, een dorpje gelegen tussen Trois-Ponts en Vielsalm.

info

Marijke Meinesz-van ’t Hoff
011 / 680 557
marijke.vanthoff@skynet.be

Tineke Mardaga
089 / 715 326
tine.mardaga@telenet.be

www.sameninvreugde.be

locatieDomaine de Farnières, Farniéres 4
plaatsGrand-Halleux (België)
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl