Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzondag 3 mei 2015    Evangelie van 2015-05-03
begintijd14:30 uur
 titelModerne heiligen in beeld Filmmiddag
beschrijving

De film Don Bosco - Deel II

In februari zagen we hoe Don Bosco gehoor gaf aan zijn priester roeping en vervolgens zich ontfermde over kansloze jongeren. In het tweede deel zullen we zien hoe Don Bosco zijn werk voortzet en welke tegenslagen hij daarbij moest overwinnen.

Hij bouwde huizen, waar arme jongens konden uitgroeien tot vaklieden en goede Christenen. Dit leidde tot de orde van de Salesianen. In 1934 werd Don Bosco heilig verklaard.

info

www.dekathedraal.com
www.deaugustinus.com

locatieKoffiekamer St. Augustinuskerk, Rozenstraat 1
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl