Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzondag 29 maart 2015    Evangelie van 2015-03-29
(Palmzondag)
begintijd14:00 uur
 titelMars voor het Leven - Brussel
beschrijving

En wat als ik een panda was?
Ook de mens verdient bescherming!

Op zaterdagmiddag 29 maart 2015 wordt in Brussel een Mars voor het Leven gehouden. Om 14.00 uur wordt verzameld op de Kunstberg; om 14.20 uur is het vertrek van de mars gepland.

Mars voor het Leven
De Mars voor het Leven heeft als doel eerbied voor het leven te bevorderen, van de conceptie tot de natuurlijke dood. De deelnemers vragen aan de bevoegde autoriteiten de organisatie van beleidsmatige hulp aan mensen waarvan het leven in vraag wordt gesteld door de moeilijkheden en het lijden die ze kennen of zouden mogen kennen, en de afschaffing of de aanpassing van alle wetten en gerechtelijke beslissingen die het vernietigen van een onschuldig individu toelaten.

info

www.march4life.be

locatieKunstberg
plaatsBrussel (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl