Vandaag is vrijdag 12 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdinsdag 14 april 2015    Evangelie van 2015-04-14
(Heilige Lidwina)
begintijd19:30 uur
 titelHoe wordt je jonge kind gelukkig anno 2015?
beschrijving

Wat kan ik bijdragen aan het geluk van mijn kind? Hoe stimuleer je je kind om het beste uit zichzelf te halen door gebruik te maken van de hedendaagse kennis en opvattingen over filosofie en pedagogie? Hoe bouw je aan een goede ouder-kind relatie? Stel je jezelf deze vragen ook en zou je willen weten welke invloed je hebt als opvoeder?

In de week van het Jonge Kind (13-17 april 2015) organiseert Kid’s Garden Amsterdam een avond rondom dit thema. Na een korte introductie over Kid’s Garden Amsterdam - kinderopvang gebaseerd op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen - zal Dr. Carien Pot-Mees (orthopedagoge en speltherapeute) ingaan op de recente pedagogische inzichten met de lezing: Hoe wordt je jonge kind gelukkig anno 2015? Een combinatie van spelen, leren en karakterontwikkeling.

We sluiten af met een borrel waarbij er gelegenheid is om je persoonlijke vragen te stellen en initiatiefnemers van Kid’s Garden Amsterdam verder te spreken. Je bent van harte welkom.

info

www.kidsgardenamsterdam.nl

locatieJacob Obrechtstraat 74
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl