Vandaag is woensdag 7 augustus  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdonderdag 26 maart 2015    Evangelie van 2015-03-26
begintijd19:30 uur
eindtijd22:00 uur
 titelLezing geven over Bach’s Matthäus Passion
beschrijving

Op Palmzondag 29 maart a.s. zal in de prachtige St. Petruskerk te Oisterwijk de Matthäus Passion van J.S. Bach voor de vijfde achtereenvolgende keer worden uitgevoerd.

In de voorbijgaande jaren is dit evenement uitgegroeid tot één van de meest aansprekende Matthäus Passion-tradities die zich qua belangstelling niet meer beperkt tot de regio, maar inmiddels bezoekers trekt uit het hele land.  

Op donderdag 26 maart zal dhr. Leo Wolfs een lezing geven over Bach’s Matthäus Passion in het parochiecentrum van de Petruskerk te Oisterwijk (Kerkstraat 95A; ingang links van de kerk, tussen kerk en pastorie).

De lezing vangt aan om 19.30 en duurt tot ca. 22.00 uur. De Kosten voor deze lezing zijn € 10 p.p. inclusief een kopje koffie/thee.

Bent u geïnteresseerd in de combinatie lezing én concert dan betaald u de speciale prijs van € 35 p.p.; dit kan alleen op de avond van de lezing.

Aanmelden voor de lezing graag via info@matthauspassionoisterwijk.nl of bellen met: 06-12337956

De organisatie heeft zich na het succes van vorig jaar opnieuw verzekerd van de medewerking van Vocaal Ensemble Markant, Maasstedelijk Jongens- en meisjeskoor en Kamerorkest Concerto Brabant met verder een internationaal gerenommeerde solistencast; alles onder leiding van dirigent Bernhard Touwen.

info

(06) 12 33 79 56
info@matthauspassionoisterwijk.nl

locatieParochiecentrum Petruskerk, Kerkstraat 95A
plaatsOisterwijk (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl