Vandaag is woensdag 18 september  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneermaandag 11 t/m zondag 24 oktober 2004    Evangelie van 2004-10-11
 titelGeloofsdagen in Tienen
beschrijvingDe parochies van de federatie Tienen organiseren in oktober een reeks geloofsdagen, met boeiende gastsprekers en openstaand voor een ruim publiek. Deelname is gratis. Aanvang telkens om 20 uur, tenzij anders vermeld.

11 oktober: ‘Geloof maakt je mooi - spiritualiteit in de voetsporen van Petrus’, door Erwin Roosen in zaal De Brug, Oude Vestenstraat 6.

12 oktober: ‘Leven, sterven, verrijzen en de Bijbelse boodschap’, door Dirk Hanssens in zaal Rakkersveld, Torsinweg 12.

13 oktober (14 uur): ‘Het verhaal van Jona’, kindermiddag voor 10- tot 12-jarigen, begeleid door de catechisten in het Sint-Jozefcentrum, Nieuw Overlaar.

14 oktober: ‘De Bijbel, een boek om van te leven - Waarom is de Bijbel vandaag nog van belang’, door Jean Bastiaens in zaal Schakel, Withuisstraat 22.

16 oktober (15 uur): ‘De Wereldjongerendagen’ namiddag voor jongeren vanaf 14 jaar, met Sylvester Mpia in zaal De Brug.

17 oktober (11.30 uur): Afrikaanse eucharistieviering in het teken van de missiemaand, in de Onze-Lieve-Vrouw-ten-Poelkerk.

18 oktober: ‘Sacramenten, de glimlach van God’, door Iny Driessen in het Sint-Jozefcentrum.

19 oktober: ‘Huwelijk, samenwonen, echtscheiding, hedendaagse problemen...’, door Geert Dedecker in zaal De Brug.

20 oktober (14 uur): ziekennamiddag met eucharistieviering en animatie, begeleid door de ziekenzorgkernen in zaal Rakkersveld.

21 oktober: ‘Geloven! En de volgende generatie....?’, door kardinaal Godfried Danneels in zaal Rakkersveld.

24 oktober (10.30 uur): feestelijke slotviering en samenzang in de Sint-Germanuskerk met bisschop Jan De Bie en de Tiense kerkkoren. Op die dag zijn er geen missen in de andere kerken van Tienen.

(bron: www.rknieuws.net)

infoDekenij Tienen
016/81.13.43
locatie
plaatsTienen (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl