Vandaag is woensdag 7 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
VNB

VNB

Website E-mail

VNB is al in 1883, als eerste Nederlandse bedevaart­organisatie, gestart met het organiseren van bedevaarten en kan dus bogen op een ruime ervaring.

VNB is officieel erkend door de Nederlandse bisschoppen­conferentie.

Tel. algemeen (073) 681 81 11
Fax (073) 681 81 10

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 28 februari 2015    Evangelie van 2015-02-28
begintijd09:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelVNB - Jongeren-workshop
beschrijving

Jaarlijks organiseert VNB voor pelgrims en vrijwilligers de VNB-dag. Op 28 februari 2015 presenteert VNB in theater De Flint in Amersfoort haar nieuwe reis­aanbod en krijgen de aanwezigen informatie over organisaties die zich bezig houden met het geloof en pelgrimeren.

Tijdens deze dag wordt speciaal voor jongeren een workshop gehouden door Mensen met een Missie.

Opkomen voor mensen­rechten, elke dag een noodzaak
Twee jongeren vertellen uit eerste hand hun ervaring als mensen­rechten­waar­nemers in Chiapas, Mexico. Samen met FrayBa, partner­organi­satie van Mensen met een Missie, vechten zij tegen de schendingen van mensen­rechten die de inheemse Maya bevolking keer op keer treffen. Kom naar de workshop voor jongeren op de VNB-dag en leef mee met hun ervaringen.

info

www.vnb.nl/content.aspx?contentId=86

organisatieVNB
locatieTheater De Flint, Coninckstraat 60
plaatsAmersfoort (Utrecht)
postcode38
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl