Vandaag is vrijdag 9 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneermaandag 16 februari 2015    Evangelie van 2015-02-16
(Carnaval)
begintijd18:00 uur
eindtijd21:00 uur
 titelMaranatha-avond
beschrijving

It’s Carnival. Maranatha night, this week, won’t be on Thursday but on (Carnival) Monday! (For those a bit less carnivalesque - at least one night!).

Fr Pepe (José Claveria) is a Spanish priest of the same community (Priestly Fraternity of the Missionaries of St. Charles Borromeo) Fr Michael belongs to. For many years he has been the university chaplain of Vienna (Austria). Since some years he works in London. After dinner, he will tell about his life.

Maranatha-avonden
Maranatha-avonden worden georganiseerd door het studentenpastoraat van Tilburg University, elke donderdag om 18.00 uur.

We beginnen met een maaltijd, en daarna is er ’iets moois of interessants’: een film, een prachtig muziekstuk, discussie over een actueel ondewerp, een boekpresentatie of een student die vertelt over wat hem of haar passioneert.

Als je naar de maaltijd komt, graag inschrijven door op deze pagina aan te geven dat je ’deelneemt’ (voor de rest van de avond, die om 19.30 begint, is inschrijven niet nodig en is de toegang vrij). De bijdrage voor de maaltijd is 5 euro per persoon. Inschrijven vóór woensdag 18.00 uur. Maximaal tien personen voor de maaltijd (als er geen plaats meer is, hoor je dat tijdig).

(Als je je inschrijft en toch niet komt, ben je toch de 5 euro verschuldigd)

info

(06) 10 40 53 58
chaplain@tilburguniversity.edu

locatieStudentenkerk, Professor Cobbenhagenlaan 19
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl